Skip to content

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin

Menu
Menu

370,76 €
(299,00 € Alv 0%)

Gama Professional IQ2 on vallankumouksellinen hiustenkuivaaja, jossa on erittäin kevyt muotoilu ja mittaamaton teho, joka vie hiusten kuivaamisen ja muotoilun täysin uusiin korkeuksiin. Varustettu uusimmalla ammattimaisella tekniikalla, joka yhdessä kompaktin, ergonomisen muotoilun ja vain 294 gramman painon kanssa takaa vaivattoman ja tehokkaan muotoilun.

Pitkä käyttöikä, 2000 W:n harjaton moottori, joka tuottaa jopa 110 000 rpm nopeuden, mikä tekee siitä jopa 30 % nopeamman kuin muut vastaavat föönit. Erityinen putkirakenne tehostaa ilmavirtausta ja siten lyhentää kuivumisaikaa ilman suurempaa energiankulutusta! Se on kehitetty Oxy Active -teknologialla, joka suojaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävämmät.

Gama Professional IQ2 -hiustenkuivaajassa on Cool-shot-painike, 3 nopeutta ja 3 lämpöasetusta. Kahvan sivulla olevat LED-ilmaisimet näyttävät nykyiset asetukset. Voit aktivoida lukituspainikkeen, joka estää lämpötilaa tai tuulettimen voimakkuutta muuttumasta käytön aikana. Lopuksi muistitoiminto varmistaa, että viimeksi valitut asetukset palautetaan, kun seuraavan kerran kytket laitteen päälle.

Yhdessä hiustenkuivaajan kanssa saat 2 erilaista suutinta,  softerin ja uusi tähdeltä näyttävä diffuuseri volyymin luomiseen, joten voit mukauttaa käytön omien tarpeidesi mukaan. Lisäksi mukana tulee Smart Pad, joka asettaa föönin valmiustilaan, kun se asetetaan tälle pinnalle, ja käynnistyy uudelleen heti, kun nostat sen ylös, mikä säästää aikaa ja varmistaa helpon muotoilun.

Gama Professional IQ2 -hiustenkuivaaja on suunniteltu ultrahienoilla suodattimilla, jotka estävät pienimpienkin hiukkasten pääsyn moottoriin, jotta se voi toimia parhaimmillaan joka kerta. Siinä on älykäs Auto-Clean-toiminto, joka puhdistaa suodattimet sisältä ja se tulee aktivoida jokaisen käyttökerran jälkeen, kun taas automaattinen puhdistusmuistutus muistuttaa, kun suodattimet on puhdistettava manuaalisesti. Kuivaaja ei käynnisty, ennen kuin puhdistus on tehty, joten ikinä ei ole vaaraa moottorin ylikuumentumisesta ja rikkoutumisesta.

Yksityiskohdat:

– Tyylikäs ruusunkultainen väri
– Tehokas, pitkäikäinen harjaton moottori
– 2000W
– 110 000 rpm
– Lyhempi kuivumisaika
– Kevyt ja ergonominen muotoilu
– Oxy Active -teknologia
– 3 nopeutta ja 3 lämpöasetusta, cool shot painike
– 30 sekunnin turbotoiminto 120000 rpm
– LED-merkkivalot
– Muistitoiminto palauttaa viimeksi valitut asetukset
– Lukitustoiminto
– Itsediagnoosijärjestelmä
– Auto-Clean-toiminto
– 3 metrin johto
– Paino ilman johtoa: 294 grammaa
– Mitat: 210 x 195 x 48 mm, 74dB

Y-Tunnus 3000856-4

© Make Hair Oy 2023