Skip to content

Lähetä viestiä: make@makehair.fi

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin

BLOGI

KONSULENTTIPÄIVÄ OPISKELIJAN SILMIN

Kolmantena päivänä Meillä oli mahdollisuus saada OSAO:n opiskelija mukaan touhuun. Opiskelija Milla on yrityksessäni kesätöissä ja tässä lisää yhdestä päivästä hiukan hänen silmin ja mietteet:

Konsulenttipäivä Hiuslegendassa

Kävimme pitämässä konsulenttipäivän Hiuslegenda- kampaamossa Oulussa.

Tämä on palvelu, jonka Makehair haluaa tarjota kampaamoalan yrityksille ja heidän asiakkailleen. Tarkoituksena tarjota asiantuntevaa palvelua ja opastusta oikeanlaiseen sähkölaitteen valintaan. Antaa muotoiluvinkkejä ja opastusta oikeanlaisten muotoilutuotteiden/ hoitotuotteiden valintaan. Mukanamme oli tuotteita, tarvikkeita ja sähkölaitteita varastoltamme, joihin asiakkailla oli mahdollisuus tutustua tapahtumapäivän aikana.

Halutessaan asiakkaat saivat kokeilla esim. Revolv- iP muotoilurautaa käytännössä, jotta asiakas sai tietää, sopiiko laite omaan käyttöön ja tarpeisiin halutulla tavalla. Kovassa suosiossa konsulenttipäivän aikana oli Revolv- iP muotoilurauta ja gama Professional iQ hiustenkuivain. Asiakkaissa herätti paljon kiinnostusta myös Multi Airstyler Max Pro ilmakiharrin vaihtopäillä.

Keskustelua herätti myös se, että kuinka tärkeässä roolissa on, että asiakas saa asiantuntevaa palvelua ja opastusta oikean laitteen hankintaa, koska huti ostoksia oli ollut monilla paljon. Asiakkaiden mukaan kotoa löytyi monia koreja, jotka tulvivat mitä ihmeellisimpiä sähkölaitteita.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, nainen, mies, katsominen Kuvaus luotu automaattisesti
Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, ulko, nainen, rakennus Kuvaus luotu automaattisesti
Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, sisä, nainen, vaatetus Kuvaus luotu automaattisesti

Tässä on kuvia asiakkaiden hiuksista, jotka antoivat luvan kuvata. Kuvissa testissä ovat gama Professional iQ hiustenkuivain ja Revolv- iP muotoilurauta.

69415357_375650943331204_4770838501186863104_n

Make Hair Oy on aloittanut liiketoimintansa heinäkuussa 2019. Samalla sovittiin liiketoimintakauppa Markku Niemimaa Oy:n kanssa. Make Hair Oy:n perustaja, Markus Schroderus on toiminut parturi- ja kampaamoalalla vuodesta 2002 alkaen kahdella suurella valmistajalla myyntiedustajana ja johtotehtävissä.

Y-Tunnus 3000856-4

© Make Hair Oy 2023