Skip to content

Lähetä viestiä: make@makehair.fi

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin

BLOGI

TYÖTUOLIN RENKAIDEN VAIHDOSTA

Seuraavassa blogissa voisin käsitellä koneiden terien huolto ja varaosia, mutta sitä ennen muutama sana satulatuoleista/työtuoleista ja apupöydistä.

Mikäli satulatuolisi pyörät ovat tukossa ja puhdistamisesta huolimatta ne eivät tahdo pyöriä tai rengas on esimerkiksi rikkoontunut, ei tuolia kannata heittää kaatopaikalle. Tuolien rungot ja pumput on tehty kestämään, joten pyörät vaihtamalla voit antaa tuolillesi uuden elämän.

Yleensä ottaen vaihtaminen käy rivakasti ilman erityistyökaluja, mutta joskus renkaat ovat jumiutuneet ja vaativat hieman voimaa irrotakseen. Sorkkarauta tai vasara riittää useimmissa tapauksissa.

Pyörien kiinnitysmekanismeja on pääsääntöisesti kahta. Tapilla tai kierteellä. Tapilla olevia tuoleja on huomattavasti enemmän markkinoilla ja näiden vaihtaminen käykin joutuisammin.

Mikäli et ole varma kumpi kiinnitys Sinun tuolissasi on niin kannattaa ottaa kuva ja lähettää se, yleensä myyjä liike osaa vastata kuvan perusteella.

Vaihdan käyntini yhteydessä myymäni renkaat veloituksetta ja tarvitset apua määrittämään rengastyyppisi niin autan Sinua mielelläni. Olen vaihtanut näitä jo satoihin tuoleihin vuoden aikana.

Alla lyhyt video miten homma toimii:

Muistutus näin renkaiden vaihtosesonkina. Tämä käy näppärästi. Soitahan ja tilaa minut vaihtamaan?

Julkaissut Make Hair Oy Torstaina 24. lokakuuta 2019

69415357_375650943331204_4770838501186863104_n

Make Hair Oy on aloittanut liiketoimintansa heinäkuussa 2019. Samalla sovittiin liiketoimintakauppa Markku Niemimaa Oy:n kanssa. Make Hair Oy:n perustaja, Markus Schroderus on toiminut parturi- ja kampaamoalalla vuodesta 2002 alkaen kahdella suurella valmistajalla myyntiedustajana ja johtotehtävissä.

Y-Tunnus 3000856-4

© Make Hair Oy 2023