Skip to content

Lähetä viestiä: make@makehair.fi

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin

BLOGI

KONSULENTTI LIIKKEESEESI?

Aloitetaanpas blogi  niistä sähkölaitteista.

Olen saanut toimia 18 vuotta tällä alalla, suurimman osan tästä ajasta edustajana Pohjois-Suomen alueelle, pienillä paikkakunnilla, joissa kampaamoyrittäjä on usein myös kirjanpitäjä, siivooja, parisuhdeterapeutti, ennustaja, koira ja kissaihminen… näitähän voisi luetella?.

Monitaituri on varmasti hyvä yleistermi. Kaikkien näiden toimeenkuvien rinnalla ei välttämättä ehdi puhua niistä ammattityökaluista, joita itse käyttää, eikä se välttämättä ole sopivaakaan kun asiakas haluaa keskustella jostakin muusta.

Yleensä ottaenhan kuluttajat saavat tietoa kahdesta eri paikasta näistä em. työkaluista : Netistä hakemalla tai konsulentilta. Tietenkin ydinkysymys on se, että kiinnostaako asiakasta edes ne työkalut mitä käytätte sen vertaa että hän alkaisi niitä kyselemään.

Käännetäämpä kysymys näin: Minulle ei sovi porakone käteen, eikä vasara tai naulat. Olen yksinkertaisesti tumpelo remontoimaan. Minulla oli kuitenkin kotona akkuporakone, vasara ja nauloja. Aina kun piti jotain porata, oli akkukoneesta akku loppunut tai tarvittavaa poraus tai ruuvauspäätä ei löytynyt. Jostain kummasta syystä (mainos lehdessä ja kaverini kehui tätä) kuitenkin halusin ostaa muutama vuosi sitten ammatilaiskäyttöön tarkoitetun akkuporakone setin ja maksoin siitä kovan hinnan. Jälkikäteen olen ollut nämä vuodet erittäin tyytyväinen, koska työkalussa on voimaa, akussa aina virtaa ja vaihtopäitä jokaiseen tarpeeseen, laitetta tulee käytettyä myös useammin kuin aiempaa masiinaa.

Uskon, että jokaisella meillä on kotona tuotteita, jotka eivät ole parasta laatua ja joiden käyttö ärsyttää jonkin ominaisuuden puuttumisen vuoksi ja tämän vuoksi laite saattaa jäädä käyttämättä tai lentää roskikseen ja mielikuva samalla kaikista saman kategorian laitteista murenee päässämme….Oletko samaa mieltä?

Emme siis tiedä itse tarvitsevamme parempaa laitetta useammalla erilaisella ominaisuudella, aivan kuten emme 20 vuotta sitten tienneet tarvitsemamme älypuhelimia kosketusnäytöillä, kameroilla jne….

Markkinoiden yksi tehtävä on luoda meille tarvetta, piste.

Kysymys on kihartimissa, raudoissa jne. täysin samasta asiasta.

Mennäämpä sitten konkreettisesti asiaan. Miten minä voin yrittäjänä auttaa toista pienyrittäjään tämän tarpeen luomisessa?

Haluan tutkia mahdollisuutta luoda uusi myyntikanava kampaamoihin konsulenttia apunakäyttäen ja tuotteina edellä mainitut sähkälaitteet.

Olemme tottuneet näkemään konsulentteja yleensä mm. messutapahtumisssa ja suurten tavaratalojen tapahtumapäivillä. Eihän pienyrittäjällä ole varaa maksaa konsulenttia liikkeeseen tai ostaa tavarantoimittajalta suuria määriä kerralla saadakseen konsulentin liikkeeseen vai onko?

Kyllä on, koska tarjoan tätä palvelua Teille nyt ilmaiseksi! Saat konsulentin päiväksi liikkeeseesi, eikä sinun tarvitse ostaa mitään tuotteita varastoosi, ainoaksi tehtäväksesi jää päivämäärän sopiminen ja siitä aktiivisesti tiedottaminen asiakkaillesi, jotta he tietävät tällaisesta mahdollisuudesta.

Tarjoan tätä täysin sitoumuksetta ja veloituksetta ilman mitään taka-ajatuksia tai pienellä präntättyä. Konsulenttina toimii alan ammattilainen, joka kertoo luonnollisesti myös jo myynnissä olevista tuotteistasi asiakkaillesi konsultoinnin yhteydessä.

Miten tämä voi kannattaa minulle? Sitä tässä tutkitaan ja siitä syystä olen kiitollinen, että olen saanut tähän Business Finlandin esiselvitys tukea, muutenhan minullakaan pienyrittäjänä ei tätä olisi mahdollista tehdä. Tämän vuoksi on mahtavaa kun pystyn käyttämään tämän tuen suoraan asiakkaideni hyödyksi ja iloksi.

Koska kyseessä on vasta esiselvitys on tämä palvelua saatavilla  pääsääntöisesti vielä tässä vaiheessa vasta OULUN SEUDUN KAMPAAMOISSA. Mikäli Sinua kiinnostaa tällaisen kokeileminen ja liikkeesi on Oulun seudun ulkopuolelle, ethän kuitenkaan epäröi kysyä tätä mahdollisuutta, otan kaikki toiveet vastaan ja teen kaikkeni, jotta saadaan tämä järjestymään muullakin paikkakunnalla.

Ole siis rohkeasti yhteydessä ja selvitään yhdessä miten toinen pienyrittäjä voi tukea toista tällaisella uudella palvelukonseptilla.

69415357_375650943331204_4770838501186863104_n

Make Hair Oy on aloittanut liiketoimintansa heinäkuussa 2019. Samalla sovittiin liiketoimintakauppa Markku Niemimaa Oy:n kanssa. Make Hair Oy:n perustaja, Markus Schroderus on toiminut parturi- ja kampaamoalalla vuodesta 2002 alkaen kahdella suurella valmistajalla myyntiedustajana ja johtotehtävissä.

Y-Tunnus 3000856-4

© Make Hair Oy 2023